• Stoa Theater, Elefas, 27 Apr. 2012

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Σπούδασε θέατρο για δύο χρόνια στη σχολή Π. Βεάκη και αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή ΘΕΜΕΛΙΟ. Αριστούχος πτυχιούχος Πιάνου και Αρμονίας.
Κάνει την πρώτη της θεατρική εμφάνιση το 1981 σε ηλικία δώδεκα ετών, στο μιούζικαλ των Webber – Rice «Annie», που ανέβηκε στο Κηποθέατρο Αλίκη σε σκηνοθεσία Στέφ. Ληναίου.
Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 1987 έχοντας συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες του χώρου.
Το 1995 συμμετέχει στο μιούζικαλ «West Side Story» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Το 1996 στην «Ωραία Κοιμωμένη» με την Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη. Το 1997 παίζει στον «Δον Ζουάν» του Μολιέρου (Ματιουρίνα), μια παραγωγή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε σκηνοθεσία Βασ. Νικολαΐδη και το 1997-99 στο «La Nonna» του Ρομπέρτο Κόσσα (Μάρτα) με τον θίασο Κομμέντια του Δημήτρη Πιατά σε σκηνοθεσία Βασ. Νικολαΐδη. Από το 1999 είναι μόνιμος συνεργάτης της Στοάς παίρνοντας μέρος στα έργα «Εκάβη» του Ευριπίδη (Πολυξένη), «Το τραγούδι του νεκρού αδελφού» του Μίκη Θεοδωράκη(Ισμήνη), «Εθνική Πινακοθήκη» του Παν. Μέντη(Βίκυ), «Ακούω ήχον κώδωνος» του Μποστ (Δασκάλα – Λήδα), «Μέσα στο νερό δασκάλα» του Γ. Ξανθούλη, «Άννα είπα» του Παν. Μέντη (Μπέμπα, Θεσ/νίκη – Κύπρος), «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Λόρκα(Μαρτίριο), «Μήδεια» του Μποστ (2003, Αντιγόνη – Χορός), «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη (Κορυφαία), «Ο δολοφόνος του Λάϊου και τα κοράκια» του Μ. Ποντίκα(κόρη), «Εντελώς αναξιοπρεπές» του Βασίλη Κατσικονούρη (δημοσιογράφος), «Μαργιεντίνη» της Μαρίας Κυριάκη (Κακιά αδελφή), «Οι πιο δυνατές» του Αύγ. Στρίντμπεργκ, «Η ηδονή της τιμιότητος» του Πιραντέλλο (Άγκαθα), Θεατρικοί  μονόλογοι – Πολιτιστική  Ολυμπιάδα – Θέατρο Μεταξουργείο με  τον  Θαν. Παπαγεωργίου  και  τη  Λήδα Πρωτοψάλτη, «Σωτηρία με λένε» της Σοφ. Αδαμίδου(νοσοκόμα), «Λισαβόνα» του Αντ. Νικολή(είδωλο), «Τελεία.gr» των Παπαγεωργίου-Μέντη-Ex animo, «Άννα είπα» του Π. Μέντη (Μπέμπα, Μάργκαρετ), «Φαύστα» του Μποστ (Ελένη, Κα Ιατρού), «Ο Ελέφας» του Κ. Μποσταντζόγλου (Βούλα), «Η Αντριάνα» του Θ. Παπαγεωργίου (μονόλογος), «Επείγοντα Περιστατικά» του Αρκά (Χολή) , «Άσμα για το Σκιάχτρο της Λουσιτανίας» του Πέτερ Βάις, «Μήδεια» του Μποστ ( Εξάγγελος, χορός), «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Κεχαΐδη-Χαβιαρά (Φωτεινή). Τελευταία εμφάνιση στο έργο του Θανάση Παπαγεωργίου «Εμείς οι δύο» (σύζυγος). Συμμετείχε στην παράσταση «Το τραγούδι του νεκρού αδελφού» του Μίκη Θεοδωράκη (μάνα του νεκρού παιδιού) σε σκηνοθεσία Θ. Παπαγεωργίου που παρουσιάστηκε στο Badminton το 2015. Από το 2005 εκτελεί χρέη υπεύθυνης του θεάτρου.
Συμμετείχε επίσης:
‘’Καμπαρέ Θέατρο’’ – 100  χρόνια  από τη  γέννηση  του  Bertolt  Brecht,  στο  Θέατρο  Πολύτεχνο, με  τραγούδια  του   Kurt  Weil. “Μήπως  πρέπει  να  κλείνουμε  τα  σιντριβάνια  όταν βρέχει”,  ένα χάπενινγκ  του  Β.  Αλεξάκη – Θέατρο  Πολύτεχνο. Παρουσίαση της ποιητικής σύνθεσης του Γιώργου Ζιόβα “Η υπαίθρια πόλη” – Θέατρο Πολύτεχνο. Διασκευή  του  μιούζικαλ  ”Άννυ” που  παρουσίασαν  η ορχήστρα   ποικίλης  μουσικής  και  οι  σπουδαστές  του  Ωδείου  Τέχνης  Γ. Β. Φακανά  με  την  επιμέλεια  και  τη  σκηνοθεσία  της Θέμ.  Μαρσέλλου  και  της  Βασιλικής  Ανδρίτσου. Αναλόγιο για  το Γ’ Πρόγραμμα της ΕΡΤ – Μοντσελέζε  “Ευγένα” (Ευγένα). Αναλόγιο  για  το Γ’  Πρόγραμμα  της  ΕΡΤ – ” Πρώιμη Περίοδος Διον. Σολωμού”   με  τον   Γ. Γεωγλερή.
Συμμετείχε στην  ταινία  μικρού  μήκους “Σήμερα” σε σκηνοθεσία Αβραάμ  Παπαβραμόπουλου.
Διδάσκει στο Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και νέους του Θεάτρου Στοά, στη Δραματική Σχολή της Έλντας Πανοπούλου «Μέλισσα» κι έχει αναλάβει τη διδασκαλία και σκηνοθεσία έργων για την ερασιτεχνική ομάδα «Κάθαρσις» από το 2016.